Gud er død – lenge leve døden?

mars 26th, 2013  |  Published in Nyheter  |  3 Comments

Takler vi tanken på vår egen dødelighet? Kan døden være en meningsgivende ramme for våre liv? Eller er slike tanker et ledd i en moderne fortrengning av menneskets endelighet? Tvinger dødens forferdelige tomhet oss til å idyllisere den eller rasjonalisere den bort? Og er dette i så fall et problem?

Raag Rolfsen har sin utdannelse innen teologi og filosofi, og tok sin doktorgrad på filosofen Levinas’ forhold til døden, sett i lys av dennes opplevelser i krigsfangenskap under andre verdenskrig. Rolfsen stiller i sin avhandling spørsmålet om døden kan spille en meningsgivende rolle for det senmoderne selvet.

Velkommen til filosofikaféVictoria Cafe & Pub

Torsdag 4. april kl. 19.

Responses

 1. alex says:

  november 11th, 2019 at 1:03 (#)

  Bu tek kullanımlık kodla, saniyeler içerisinde sanal alışverişini ödeyebidlirsiniz. astropay ön ödemeli bir sanal kart olarak içerisinde mevcut olan bakiyesi bittikten sonra geçerliliğini yitirir.

 2. cleaning boiler says:

  november 2nd, 2021 at 4:52 (#)

  Nice share my friend

 3. worldnewsvast says:

  august 19th, 2022 at 8:00 (#)

  US News Updates

Leave a Response