Abort – en avsluttet debatt?

november 14th, 2011  |  Published in Nyheter  |  2 Comments

Førstkommende onsdag (16/11/11) kl. 19.00 er det duket for et nytt arrangement i regi av Hybris. Denne gangen skal vi ta opp temaet abort til diskusjon. Vi ønsker å åpne for en nyansert samtale om dette, hvor det er rom for argumenter både for og i mot denne praksisen.

Teamet vekker noen spørsmål: Finnes det gode argumenter for abort? Har fokuset på kvinnens rettigheter ført til at det etisk problematiske har blitt overskygget i tidligere offentlige diskusjoner om temaet? Hva slags syn på liv ligger til grunn for denne praksisen, og hva kan sies om kvinnens rett til eierskap over egen kropp i denne sammenhengen?

 
Innleggsholderne som vil forsøke å besvare disse spørsmålene er Inge Høyland, studentprest ved UiB, og Marianne Mjaaland, lege og forfatter. Mjalaand har lenge vært aktiv i debatten omkring abort, de senere årene blant annet med boken 13. uke, og brevveksling med Willy Pedersen i Morgenbladet i 2008.
Vel møtt!

Responses

 1. download kaspersky small office security 2 says:

  oktober 18th, 2017 at 1:16 (#)

  farm mechanic simulator 2015 download

  Abort

 2. ss says:

  november 11th, 2019 at 1:07 (#)

  Bu tek kullanımlık kodla, saniyeler içerisinde sanal alışverişini ödeyebilirsiniz. astropay ön ödemeli bir sanal kart olarak içerisinde mevcut olan bakiyesi bittikten sssonra geçerliliğini yitirir.

Leave a Response