Et nytt semester er i gang

august 21st, 2011  |  Published in Nyheter

..og planleggingen av høstens hybris program likeså. Programmet er ikke helt klart, men du kan merke av disse datoene i kalenderen din:

31. august
13. oktober
16. november

Det er planlagt et møte til i desember, men datoen for det er ikke satt enda. Vi gleder oss til et nytt semester med Hybrisdiskusjon, og håper dere gjøre det samme!

Beste hilsen fra redaksjonen

PS. Mens du venter på programmet kan vi anbefale litt lesestoff. Hvis du vil bruke tiden ved universitetet som noe annet enn et venteværelse, hvorfor ikke engasjere deg i Hybris? Det er en gylden anledning til å ta opp problemstillinger du synes er viktig, og samtidig vekke andres interesse og engasjement! Redaksjonen kan du nå på denne mailadressen: filosofikafeen.hybris@gmail.com, på facebookprofilen til Hybris, eller ved å ta turen opp i femte etasje på sydnesplassen 12-13 på mandager kl. 16.. (Vi biter ikke;) Ta kontakt hvis du lurer på noe, om du vil være med å arrangere, brenner inne med et kjempespennende tema som vi burde ta opp, eller bare er nysgjerrig på hvordan en hybriskveld blir til.

Vi sees!

Leave a Response